CITY BRIDES SPECIJAL!! 9.12.-10.12. od 10h! FANTASTIČNE PRODAJNE CENE!!! SAMO OVAJ VIKEND U SALONU CITY BRIDES - PRIZRENSKA br. 6

NOVO RADNO VREME

Poštovani kupci,

Obaveštavamo vas da će salon ubuduće raditi od 10h do 19h svim radnim danima, a subotom radno vreme ostaje isto od 10h do 16h.

Vaš City Brides

SEXY VENČANICE

Koliko je pristojno otkriti svoj seksipil na dan venčanja? Kao generalno pravilo, venčanje je svečani, ceremonijalni čin, vaš lični bal bilo da se održava na splavu, pod šatorom ili u restoranu. Pozvani su svi vaši ali i njegovi najdaži ljudi, te to nikako ne bi trebalo da iskoristite kao priliku da dokazujete i pokazujete svoju zgodnoću. Ništa preusko, prekratko ili dekolte koji je previše otvoren ne  bi trebalo da udje u razmatranje vašeg outfita. Ovo je Srbija a vi verovatno pravite veliku mrsnu pravoslavnu svadbu i zadnje što vam treba je da vas neka tetka sa leve strane petog kolena okarakterise kao hm 'onakvu golu' . Berta Bridal je super za VOGUE snimanja ali treba izaći popu koji vas je krstio na oči sa izrezom do pupka. Malo golog ramena, ili ledja sa druge strane biće taman da zagolicaju maštu vašeg dragog i podsete ga zašto je baš za vama poludeo. Naš predlog za elagantan twist čitavog novog sexy fazona je venčanica DEMETRIOS 635 . 

NOVE VENČANICE U BEOGRADU

Drage naše, zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo ZULMU , najnoviji dodatak nase St Patrick kolekcije i prvu iz kolekcije za 2017tu godinu. ZULMA je divna balska haljina od mikada i čipke koja će pomoći da se osećate kao princeza. Preporučujemo je svim devojkama koje žele da istaknu tanak struk a sakriju možda ne tako tanke bokove ;) . Čekamo Vas na probi u salonu CITY BRIDES u Prizrenskoj br 6 , na drugom spratuuuu !!! 

NAJLEPŠA VENČANICA za prolećno venčanje

Cveće i lagani saten su prava kombinacija za prolećno venčanje. Model venčanice DEMETRIOS 625 je idealan za modernu, urbanu devojku koja se raduje plesu, pokretu, nesputanosti. Ovo je za devojke istančanog ukusa i još tanje ljinije. Saten ističe i ocrtava figuru na najzavodljiviji način ali to znači i da pokazuje sve eventualne viškove. Gornji deo napravljen je od tzv venecijanske čipke koja predstavlja modernu interpretaciju klasične čipke. Ovo odgovara mladoj koja voli bogatu , upadljivu teksturu, čvrsta je i garantuje da će sve ostati na svom mestu tj pogodna čak i za veće grudi. Probajte je u našem salonu venčanica u Prizrenskoj br 6 . 

EKSKLUZIVNE VENČANICE U CITY BRIDES SALONU

Drage dame, uskoro kod nas u salonu najnovija kolekcija modne kuće St Patrick. Mi smo se zaljubile u ove zavodljive modele a nadamo se i da ćete i vi. Čekamo vas u Prizrenskoj br 6 . Mi i potpuno nove, ekskluzivne venčanice za iznajmljivanje i prodaju.

USKORO NOVE KOLEKCIJE VENČANICA

Drage dame, leto se približilo kraju a to znači da smo bliži novim venčanicama. Za sledeću sezonu 2016 odabrali smo za vas najlepše venčanice koje možete naći u Beogradu. Pratite našu facebook stranu CITY BRIDES VENČANICE za sve novosti . 

PRIJAVI SE ZA NAŠ NEWSLETTER